LED, det går bare 123!

Sådan giver du børneværelset ny belysning

Børn elsker at lege på deres værelse. Men nogle gange skal der også være plads til lektier og søvn! Heldigvis gør den rigtige belysning det hele meget nemmere. Vi kan ikke garantere, at dine børn kommer til at elske matematik, men koncentrationen bliver helt sikkert bedre vha. idéerne til LED-belysning i denne video!

For børn er deres værelse deres borg! Selvfølgelig ændrer behovet sig, når børnene bliver større – og der skal belysningen også ændres.

Hvis børnene er startet i skolen, kan kolde hvide LED-lyskilder gøre lektielæsningen meget nemmere, fordi de øger koncentrationen. Når lektierne er overstået, kan klar LED-belysning være perfekt til afslapning og kreativt kaos! Når der skal læses historie, kan varm, hvid, dæmpbar LED-belysning skabe den rigtige stemning. For dem, der stadig er bange for mørke, kan små dyreformede natlamper give den perfekte beroligende stemning – alt fra glødende ugler til lysende mariehøns kan sørge for, at alle sover godt om natten.

Den bedste nyhed til forældrene? Det er ikke særlig svært at ændre belysningen, og LED'er er meget mere effektiv end glødepærer.