Hvad er hot: Det seneste inden for LED trends

LED'er er de mest moderne lyskilder med mange store fordele. Find ud af hvad der inspirerer dig.

Hvor mange LED-tendenser skal der til for at skifte en pære? I dag skifter flere og flere mennesker til LED for at få adgang til kreative muligheder og spare energi. Vi tjekker de nyeste innovationer, der revolutionerer hjemmebelysning og havebelysning - se hvilke der passer til dit udseende!

Lys via smartphone app

Trend 1: Der er en app til det!

Vores smartphone kærligheds affære ser ud til at fortsætte. Da det bliver muligt at koordinere flere og flere af vores dagligdag via enheden, forlader vi sjældent huset uden at gøre det; Belysning er ingen undtagelse. Alt du behøver er den relevante app, en trådløs forbindelse / internet cloud, et kontrolcenter (såsom LEDVANCE Gateway) og smart LED-produkter. Du kan justere belysningen i hjemmet når som helst, fra hvilket som helst sted. Tip: bedst for at sikre, at ingen er i, før du gør det!

Trend 2: Personliggør dine lysscener i hele dit hjem

Det er nu muligt at forprogrammere belysningsordninger til hele dit hjem og have. Hvorvidt "ferie" -tilstand (med lys tilfældigt tænder og slukker for at vise sig at være hjemme) eller "fest tid" (for at indstille det rigtige humør til en god aften), vil belysning ikke længere være på din "at gøre" liste.

Personlige belysning

RGB lysfarver

Trend 3: Giv dit hjem en farve makeover

Du behøver ikke at omdekorere, hvis du vil tilføje et stænk af farver til væggene. Da LED kan konstrueres til at producere næsten ethvert ønsket spektrum af synligt lys, er farveindstilling i hjem og haver i stigende grad populær.

Trend 4: Oplys små rum

LED'er har en lang opbevarings holdbarhed - så hvorfor ikke tilføje dem til hylderne! Med LED-bånd og tovværk kan du oplyse alle kroge og hjørner i dit hjem og i haven: fra garderobeskabe og skuffer til parasoller og trapper. Fleksibel, lille og justerbar, kan strimlerne ofte skæres i størrelse og opsættes med selvklæbende tape. Måske tid til at kaste lys over, hvad der lurer bag på bagsiden af dit køkkeninventar!

LED lys strip

Biologisk lys

Trend 5: Sunde lys muligheder

Ordet lys er ofte forbundet med helbred, men normalt som et adjektiv snarere end et substantiv. Men lyset selv spiller også en vigtig rolle. LED-teknologien bliver i stigende grad fusioneret med videnskabeligt baserede human-centriske tilgange til at øge koncentrationen og komplimentere sovemønstre. Har du problemer med at komme ud af sengen om morgenen? Prøv belysning der efterligner solopgang for at hjælpe dig med at vågne op mere naturligt.

Trend 6: Deltag i retro genoplivningen

I en stadig mere virtuel verden hungrer vi efter nostalgi, tidløst design og ægthed. Men vi har også vænnet os til effektivitet og funktionalitet. Da moderne digitale innovationer stræber efter at vende tilbage til vintage design, er LED Edison-lyskilder en fantastisk måde at tilføje en retro vibrationer til dit hjem på en energieffektiv måde. De er de bedste fra begge verdener.

LED Retro lys

LED Udendørs belysning

Trend 7: Udvid sommeren med udendørsbelysning

Vi kende alle den dystre følelse, når vi mærker aftenen, er begyndt at blive kortere. Heldigvis skal lyset ikke længere være et problem, så længe du kan udholde temperaturerne. Da LED-lyskilder er meget modstandsdygtige, har lang levetid og derfor reduceret vedligeholdelseskrav, kan vi alle forblive længere udendørs.

Trend 8: Jeg har LYSt til at lære dig at kende

De ved hvad du kan lide, og de ved hvad du lyser. Smart LED-produkter er det skinnende fyrtårn af belysnings innovation. De kan faktisk lære, hvordan de bliver brugt og derefter begynde at ændre deres adfærd for at tilfredsstille deres brugere. Forlader nogen i dit hus altid lysene? Ikke længere et problem! Med intelligente lysstyringssystemer kan lysene slukke automatisk, når et rum ikke er benyttet.

Smart LED lyskilder

LED energibesparelse

Trend 9: Den gode nyhed er, at disse tendenser ikke vil skade din tegnebog…

LED'er bidrager til at reducere det samlede energiforbrug og vedligeholdelsesomkostninger. De har en længere levetid end alternativer, og er også blevet billigere at købe. Det lader ikke til, at alle nyeste modearter skal være de dyreste muligheder til rådighed!