Nye moderne LED lyskilder. Til din personlige stil.

Få øjnene op for en lang række produkter, med dokumenteret lyskvalitet og i forskellige lampeformer.

Flere LED muligheder end nogensinde før: Med vores omfattende udvalg af LED lyskilder kan vi nu tilbyde dig et spændende udvalg af produkter til en lang række belysningskrav – og mange nye og moderne lyskilder.

LED lyskilder i ”full glass” og i høj kvalitet

Ser fantastisk ud og føles godt: Den store trend med ”full glass” er meget virkningsfuld.

LED lyskilder med komplet glasafdækning

Moderne, højeffektive LED lyskilder i elegant design med glødepærelook – i sandhed et designmæssigt højdepunkt. I glasdesign af høj kvalitet og med LED glødetråd. Disse såkaldte "retrofits" egner sig særligt til løsninger, hvor lampeskærmen ikke dækker pæren, f.eks. i lysekroner. Retro lyskilder fås i mange forskellige former med forskellige fatninger, wattforbrug og farvetemperaturer. Aldrig har der været så mange muligheder.

LED Décor lyskilder med flotte effekter

Den rette stemning afhænger af lyset. Skab et flot og effektfuldt lys!

LED Décor lyskilder

Farvede LED lyskilder kan skabe hyggeligt lys i haven om sommeren eller et stemningsfuldt lys i f.eks. badeværelset eller entréen: Disse LED dekorationslyskilder i høj kvalitet og klassisk design er udstyret med den mest moderne LED glødetrådsteknologi og giver din bolig en personligt lys. Prøv dem!

Smarte retro LED lyskilder fra Vintage Edition 1906

En spændende blanding af gammeldags former, elegant glødetrådsteknologi, smukt lys og høj effektivitet.

Vintage Edition 1906 LED lyskilder

Moderne retro LED lyskilder fra Vintage Edition 1906 med klassiske former og et flot lys giver fem gange så stor lyseffekt som den gammeldags glødepære, op til 80 % energibesparelse og lang levetid på op til 25.000 timer.

Læs mere

LED lyskilder med flere ekstra funktioner

Intelligent enkelhed: LED lyskilder nu med ekstra funktioner. Indbyggede bevægelses- eller dagslyssensorer, RGB-farver med fjernbetjening eller forskellige lysstyrker ved dobbeltklik.

LED lyskilder med ekstra funktioner

Dette er den seneste generation af LED lyskilder: med indbyggede funktioner. Bredden spænder fra en integreret bevægelses- eller dagslyssensor, RGBW fjernbetjening til nem styring af lyset og til ændring af lysstemningen med et enkelt tryk på vægkontakten. Styr belysningen ud fra dine personlige ønsker.

Læs mere

LED rør: Bedste erstatning for lysstofrør

Det energieffektive og langtidsholdbare alternativ til T8 lysstofrør

LED rør

Bruger du stadig lysstofrør? Når et af dem skal skiftes, bør du overveje at skifte til LED rør. Du sparer ca. 70 % i energiomkostninger og får flimmerfrit lys. De nye LED rør er ideelle til at erstatte T8-lysstofrør med konventionelle eller elektroniske forkoblinger (CCG og ECG). Udskiftningen er meget nem og kræver ingen ændringer i ledningsføringen.

Alt om vores LED rør

Særlige LED lyskilder

Til særlige opgaver

Særlige LED lyskilder

Højeffektive, robuste og langtidsholdbare: Når der er brug for det inden for særlige anvendelsesområder, er moderne LED teknologi virkelig i stand til at vise sine styrker. Med nye typer af lyskilder og et udvidet sortiment tilbyder vi et omfattende udvalg af innovative LED løsninger til mange forskellige belysningsopgaver.

En spændende verden af LED belysning

Lad dig inspirere af meget forskellige LED historier