LED-lyskilder med nye funktioner

LED-lyskilder med ekstra funktioner

Moderne LED-lyskilder med nye spændende funktioner

Fantastiske belysningsideer til dit moderne og bæredygtige hjem

LED er meget mere end kraftigt og effektivt lys: Med mange af sine nye produkter viser LEDVANCE nu præcis, hvilke fascinerende – og meget brugervenlige – muligheder LED-teknologien skaber i dag.

OSRAM Relax & Active

Fra varmt hvidt til koldt hvidt lys med et klik

Meget bekvemt: Du kan ændre hele stemningen med bare ét klik – med OSRAM Relax & Active LED-lyskilder. Tryk på lyskontakten for at få varmt hvidt lys med 2.700 kelvin. Til hyggelige og afslappende aftentimer for to, hele familien eller med vennerne.

Hvis du vil have kraftigere og mere aktiverende belysning, skal du bare slukke og tænde igen inden for 3 sekunder, så lyser du automatisk op med 4.000 kelvin. Særligt velegnet til oprydning, eller når det er rigtig mørkt udenfor.

OSRAM Glow DIM

Fra varmt hvidt til ekstra varmt hvidt lys med en dæmper

Varmt hvidt lys er allerede meget hyggeligt og behageligt. Næsten som med en god gammeldags glødepære. Men OSRAM Glow DIM er nu virkelig afslappet. Du skal kun bruge en dæmper, så kan du dæmpe et trin ned fra 2.700 til 2.000 kelvin. Resultatet: ekstra komfort, der giver afslappende timer derhjemme.

OSRAM Duo Click DIM

Dæmpning uden dæmper

Der er ikke dæmper i alle rum. Men vil du alligevel godt have det lidt hyggeligt? Det får du nemt med OSRAM Duo Click DIM. Tryk på kontakten én gang, så tænder lyset med 100 % glans. Men hvis du klikker på kontakten to gange, lyser LED-lyskilden med 30 % af sin fulde glans. Kort sagt:

  • 1 x klik = 100 % lys
  • 2 x klik = 30 % lys

OSRAM Daylight Sensor

Mere sikkerhed i hjemmet med en integreret dæmpningssensor

Er sikkerhed og energieffektivitet vigtigt for dig? OSRAM Daylight Sensor har en integreret sensor, der automatisk tænder og slukker den varme hvide LED-lyskilde alt efter den forudindstillede lysstyrke. En praktisk løsning til energibesparelse både på indendørs og udendørs belysning.

Selv armaturer, der ikke understøtter denne funktion, tændes, når mørket falder på, og sørger for sikkerhed med OSRAM Daylight Sensor. LED-lyskilden kan sidde i en E27-fatning og erstatter en 60- eller 40-watt-lyskilde alt efter model. Med en effektivitetsgevinst på op til 85 %.