Opbygning af LED-viden: Hvilke LED-lyskilder ligner mine gamle glødepærer?

Video: LED-lyskilder, der ser gamle ud og føles gamle

Med OSRAM LED Retrofit-lyskilderne, som findes i forskellige former, lysstyrker og sokler, er det nemt at finde en energieffektiv LED-lyskilde med samme udseende som de gamle glødepærer. Du kan få vintagelooket, men med den yderligere fordel af energibesparende LED-teknologi. Du kan også få OSRAM LED Reflector-spots i en optik helt i glas, der ligner de almindelige halogenspots med reflektor fuldstændigt.

LED-lyskilder, der ligner gamle lyskilder

Vi kalder det retrofit

Hidtil har LED-lyskilder været karakteriseret ved høj energieffektivitet, lang levetid og holdbarhed. Men ser de også godt ud? Ja, de gør!

Den nyeste generation af LED-lyskilder ser nu godt ud med et tidløst design. Vi kan tilbyde et trendy vintagelook, LED-tråddesign og et stort sortiment med fuld glasafdækning.

Spændende eksempler på moderne LED-belysning

Produkttip: LED-lyskilder, der ligner almindelige lyskilder

LED RETROFIT CLASSIC A 60

LED-lyskilde med klassisk form – 6 watt

Den varme hvide LED-lyskilde RETROFIT CLASSIC A 60 erstatter en almindelig lyskilde med et strømforbrug på 60 watt. Den bliver med sit innovative LED-tråddesign et rigtigt godt blikfang.

LED RETROFIT CLASSIC A 60

LED SUPERSTAR PAR 16 35

LED SUPERSTAR PAR 16 35

LED-lyskilde med reflektor – 3,1 watt

SUPERSTAR PAR16, som er en LED-lyskilde med reflektor, giver en varm hvid følelse og kan desuden dæmpes. Den er lavet af glas og erstatter nemt almindelige 35-watt-halogenlyskilder.