Opbygning af LED-viden: Hvilke LED-muligheder har jeg for at tilpasse belysningen efter mit humør?

Video: Lys, der følger dit humør

Forskellige opgaver og forskelligt humør kræver forskellig belysning i hjemmet – f.eks. lys med køligere farver til aktiviteter, der kræver større koncentration, eller lys med varmere farver til en hyggeligere stemning sidst på dagen – men indtil nu har der ikke været den nødvendige fleksibilitet i forhold til belysning i hjemmet. Nu kan du med OSRAM LED Relax & Active 2-i-1-lyskilder nemt skifte mellem to lysfarver i hjemmet med bare et tryk på en almindelig stikkontakt. Og da lyskilderne er LED, er de selvfølgelig meget effektive og energibesparende.

Lad lyset følge dit humør

Se vores LED-lyskilder, der tilpasser sig efter dit humør

Hidtil har en lyskilde kun kunnet lyse med én farve lys – uanset belysningsteknologi. Den nyeste generation af LED-lyskilder er meget mere fleksible!

Med bare ét klik på kontakten kan du med det samme skifte belysning fra kølig hvid til varm hvid efter humøret. Superpraktisk!

Spændende eksempler på moderne LED-belysning

Produkttip: LED-lyskilder med to lysfarver

LED SUPERSTAR RELAX & ACTIVE CLASSIC A 60

LED-lyskilde med klassisk form – 8 watt

Den helt nye LED SUPERSTAR RELAX & ACTIVE er en dæmpbar lyskilde, der kan skifte lysfarve mellem varm hvid og kølig hvid. Den erstatter almindelige lyskilder med et strømforbrug på 60 watt og E27-skruesokkel.

LED SUPERSTAR RELAX & ACTIVE CLASSIC A 60

LED SUPERSTAR RELAX & ACTIVE CLASSIC PAR 16 50

LED SUPERSTAR RELAX & ACTIVE CLASSIC PAR 16 50

LED-lyskilde med reflektor – 5 watt

Den unikke LED RELAX & ACTIVE PAR 16 er en erstatning for halogenlyskilder, som desuden kan skifte lysfarve mellem varm hvid og kølig hvid. Med den energieffektive LED-teknologi og et strømforbrug på bare 5 watt kan den erstatte almindelige 50-watt-halogenlyskilder.