Opbygning af LED-viden: Hvilken OSRAM LED-lyskilde erstatter min gamle pære?

Video: Udskiftningsvejledning

LED-lyskilder erstatter alle former for traditionelle lyskilder. De er et energieffektivt og moderne alternativ til gamle glødepærer eller halogenlyskilder. Men hvilken LED-pære erstatter min tidligere pære?

LED-lyskilder til 1:1-erstatning af gamle pærer

LED-lyskilder i alle wattal og farvetemperaturer

Med de rigtige LED-pærer kan du erstatte eksisterende pærer uden problemer. Du kan selvfølgelig bruge dine eksisterende armaturer med de nye LED-lyskilder. OSRAM er et af de største produktsortimenter og den rigtige belysningsløsning til næsten enhver situation.

Erstat dine gamle wattal med de samme stærke og energieffektive LED-lyskilder, der kun bruger et minimum af energi i forhold til traditionelle lyskilder og scorer point i kraft af en glimrende lyskvalitet.

Spændende eksempler på moderne LED-belysning

LED-lyskilder til en enestående 1:1-udskiftning

LED STAR CLASSIC A 60

LED-lyskilde med klassisk form – 8 watt

Denne varme hvide og energieffektive LED-lyskilde, LED STAR CLASSIC A 60, med et strømforbrug på bare 8 watt og E27-skruesokkel erstatter almindelige 60-watt-lyskilder.

LED Star Classic A60 8W varm hvid E27 klar

LED Star Classic B40 5,7W varm hvid E14 matteret

LED STAR CLASSIC B 40

LED-lyskilde i minikerteform – 5,7 watt

LED-lyskilden STAR CLASSIC B 40 med minikerteform og mattering overbeviser med sin varme hvide lysfarve. Den erstatter almindelige lyskilder med et strømforbrug på 40 watt og E14-skruesokkel, f.eks. til lysekroner.