Opbygning af LED-viden: Hvor mange penge kan jeg spare med OSRAM LED-lyskilder?

Video: Sparetips

LED-lyskilder bruger meget mindre energi end almindelige pærer og holder meget længere. Men hvor meget kan jeg rent faktisk spare med moderne og effektive lyskilder?

Spar omkring 15 euro på et år med én LED-lyskilde

Hvis du køber LED-lyskilder, har de tjent sig ind på nogle få måneder

LED-lyskilder er stadig dyrere end gammeldags glødepærer eller halogenlyskilder. Men efter bare nogle måneder kan du spare penge ved at købe en moderne LED-lyskilde. Grunden: LED-lyskilder er meget mere effektive end almindelige pærer. Især når du skal bruge lys ofte og i lange perioder eller i vintermånederne, sparer du ret hurtigt penge.

Ikke noget mirakel: En tidligere 100-watt-lyskilde erstattes med en 13-watt LED-lyskilde og en almindelig 75-watt-lyskilde med en 9-watt LED-lyskilde. Besparelsespotentialet er enormt. Desuden holder LED-lyskilder af god kvalitet meget længere end almindelige pærer. Det er derfor ikke nødvendigt at købe almindelige pærer.

Spændende eksempler på moderne LED-belysning

LED-lyskilder med særligt højt besparelsespotentiale

LED SUPERSTAR CLASSIC A 60

LED-lyskilde med klassisk form – 9 watt

Uden opvarmningstid og med et strømforbrug på bare 9 watt erstatter denne varme hvide, dæmpbare og matterede LED-lyskilde, SUPERSTAR CLASSIC A 60, alle almindelige lyskilder med et strømforbrug på 60 watt.

LED Superstar Classic A60 9W varm hvid E27 matteret

LED Star PAR16 35 2,6W varm hvid GU10

LED STAR PAR 16 35

LED-lyskilde med reflektor – 2,6 watt

Den elegante LED-lyskilde med reflektor, STAR PAR 16 35, overbeviser med en varm hvid lysfarve og høj energieffektivitet. Den erstatter almindelige halogenlyskilder med stiftsokkel og et strømforbrug på 35 watt.