Opbygning af LED-viden: Hvordan kan jeg skabe en hyggelig stemning med LED-lyskilder?

Video: Skab den rigtige stemning

Skræddersy belysningen i hjemmet, så du skaber den rigtige atmosfære, med LED-lyskilder fra OSRAM. Vores OSRAM LED GLOWdim-lyskilder kan ved hjælp af en dæmper give dit hjem et rart og varmt dæmpet skær, når det er tid til at slappe af. Og hvis du ikke har en dæmper, kan du montere en OSRAM Duo Click DIM-lyskilde og få dæmpet lyset med et tryk på en kontakt. Alt sammen med energibesparende LED-teknologi!

Skab den rigtige stemning i hjemmet

Lær, hvordan du skifter stemning ved at dæmpe din LED-lyskilde

Var det mere behageligt førhen? Det passer ikke. Vi kunne gøre det ret hyggeligt med de gode gamle glødepærer.

Men det særlige varme hvide lys fra den nyeste generation af LED-lyskilder er ren afslapning! Med GlowDIM og Duo Click DIM.

Spændende eksempler på moderne LED-belysning

Produkttip: Dæmpbare LED-lyskilder

LED SUPERSTAR GLOWdim CLASSIC A 60

LED-lyskilde med klassisk form – 10 watt

Den dæmpbare LED-lyskilde SUPERSTAR GLOWdim CLASSIC A 60 erstatter almindelige 60-watt-lyskilder og giver et behageligt og varmt hvidt lys. Den har E27-skruesokkel og er uden problemer kompatibel med andre GLOWdim-produkter.

LED Superstar Classic A75 9W varm hvid E27 matteret

LED SUPERSTAR DUO CLICK DIM CLASSIC A 60

LED SUPERSTAR DUO CLICK DIM CLASSIC A 60

LED-lyskilde med klassisk form – 8,5 watt

Den varme hvide SUPERTAR DUO CLICK DIM CLASSIC A er som alle de andre LED-lyskilder i SUPERSTAR-serien dæmpbar og meget energieffektiv. Det helt særlige ved denne lyskilde er totrinsdæmpningen med to nemme klik på knappen. Den erstatter almindelige lyskilder med et strømforbrug på 60 watt.