Vintage Edition 1906

Vintage Edition 1906:
er smuk

Autentisk, alsidig, ukompliceret - Vintage Edition 1906 kombinerer retro design med moderne teknologi

Godkendte produkter, et helt nyt sortiment, én filosofi: Vintage Edition 1906 fra Ledvance giver nyt liv til historiske former af lyskilder og armaturer. Enestående resultat: autentisk design på højeste niveau (lidt frit oversat) . Kombineret med effektiv LED lysteknologi.

Stilfulde lyskilder og armaturer som hjælper dig med at kreere en stilfuld retro stil i dit hjem. Lad dig ikke begrænse i din kreativitet. Gør din belysning til centrum af opmærksomhed i dit hjem.

Inspireret af "dengang da". Perfekt i dag.

Produkter af høj kvalitet er designet med hengivenhed og kærlighed for detaljer. Dette er især gældende for Vintage Edition 1906. Styret af tidsløs stilart, muliggør klassiske lyskilder som Global, Edison, Oval og Tubular lyset at skinne på sin smukkeste måde. Smukt som i gamle dage og samtidig individuelt og fleksibelt til nutidens kreative mennesker; charmerende industrielt design og særdeles effektiv høj-teknologi. Autentisk, mangfoldigt, ukompliceret.

PenduLum armaturer i minimalistisk industrielt design kombinerer anæstesi og funktionalitet. Det ægte originale design af Edison, Globe, Oval og tubular lamper med satin-finish aluminium base i guld eller sort er trofast overfor den originale stil. Kommbinationen med forskellige lyskilde skygger og brug af snoretræk system til ophæng, resulterende i utallige variationer. Sofistikeret lysteknologi - LED eller halogen - kombinerer klassiske traditionelle værdier med moderne features som energi, effektivitet, holdbarhed eller lyskvalitet.

Vintage Edition 1906
Vintage Edition 1906
Vintage Edition 1906
Vintage Edition 1906
Vintage 1906 historier

Retro belysning – et fabelagtigt design trend, der tilbyder spændende belysningsmuligheder

Vintage, retro, klassisk, nostalgi – kald det hvad du vil, men det er uden tvivl det hotteste hotte lige nu! Lige fra den amerikanske jukeboks, der spiller klassikere på vinyl, til den ikoniske italienske Vespa-scooter, er der gang i en dynamisk retrorevival over hele verden. Og hos LEDVANCE spreder vi budskabet med et særligt skær.

Den måde, vi lever på, ændres med lynets hast. Men jo hurtigere vi bevæger os mod en stærk ny digital fremtid, jo mere elsker vi retro. I en mere og mere virtuel verden længes vi efter nostalgi, tidløst design, autenticitet og holdbarhed. Måske er det, fordi det er noget andet at holde noget i hånden end at klikke på en Wii-knap. Eller måske er det bare, fordi retro er smukt – det er jo det ultimative stiludtryk.

Læs mere: Vintage Edition 1906 historier

Edition 1906: Spændende og attraktivt lys til moderne mennesker.

Den Islandske produktdesigner Thorunn fra Reykjavik og frelance fotografen Johannes fra Berlin har samme opfattelser af emnet lys.

Godt design har integritet, siger den Islandske produkt designer Thorunn fra Reykjavik. The skal opfylde æstetiske standarder og være funktionelt på samme tid, og lys er meget ekstreme i Island. Det er grunden til at deres befolkning ønsker hyggeligt, varmt hjem hvor de kan føle sig komfortable. At bruge lys til at skabe en hyggelig atmosfære er i særdeleshed vigtigt for Thorunn.

Fotografering opfanger og fastholder stemninger. Som freelance fotograf, oplever Johannes at ethvert individ har behov for sit eget individuelle lys. Han bryger med fuldt overlæg lys til at fastholde en persons karakter og det korrekte sindsstemning. Som han ser det, gør designe ikke kun livet lettere takket være dets funktion, men også mere smukt simpelthed ved dets tilstedeværelse.

Edition 1906 produkter

Du kan vælge mellem mange forskellige lyskilder og armaturer

Vintage Edition 1906 ophængningsmuligheder

Uanset om det er hvælving, væg, enkeltstående eller samling, alt er muligt. Aldrig før har det været så nemt at kombinere og montere lyskilder. Vintage Edition 1906 PenduLum lyskilder med tekstil kabler intelligent kabel-træk system sikrer din favorit kombination.

Inspiration: Hvordan man bruger Vintage 1906 serien

Edition 1906 serien giver mange valgmuligheder til design af lys og interiør