Vintage 1906 hisorier

Vintage Edition 1906 historier

Retro belysning – et fabelagtigt design trend, der tilbyder spændende belysningsmuligheder

Den nye ”it”-livsstil – retrorevival

Vintage, retro, klassisk, nostalgi – kald det hvad du vil, men det er uden tvivl det hotteste hotte lige nu! Lige fra den amerikanske jukeboks, der spiller klassikere på vinyl, til den ikoniske italienske Vespa-scooter, er der gang i en dynamisk retrorevival over hele verden. Og hos LEDVANCE spreder vi budskabet med et særligt skær.

Den måde, vi lever på, ændres med lynets hast. Men jo hurtigere vi bevæger os mod en stærk ny digital fremtid, jo mere elsker vi retro. I en mere og mere virtuel verden længes vi efter nostalgi, tidløst design, autenticitet og holdbarhed. Måske er det, fordi det er noget andet at holde noget i hånden end at klikke på en Wii-knap. Eller måske er det bare, fordi retro er smukt – det er jo det ultimative stiludtryk. Og det gælder mere end noget andet sted inden for belysning, hvor uafskærmede pærer giver en spændende balance mellem tidløs vintage og smart industrielt design.

Men uanset hvor meget vi efterstræber tidligere tiders look, vil vi gerne have, at vores teknologi har fødderne solidt plantet i nutiden. OSRAM Edition 1906-serien af LED- og halogenpærer samt armaturer er det ultimative udtryk for retrohøjteknologi. Disse autentiske designudtryk er tro mod Edisons første pære og sender en sigende hilsen til fortiden – og fører dig samtidig håndfast ind i fremtiden.

OSRAM Edition 1906-belysning leveres af LEDVANCE og vil med garanti imponere familie og venner.

Trend Vintage

Design & effektivitet – der matcher!

Lys fortæller fascinerende historier. Det ændrer stemninger og gør mennesker og steder levende. Men kan det trylle i forhold til vores skrantende planet? Svaret er JA – med OSRAM Edition 1906-serien af vintage-LED-pærer og armaturer fra LEDVANCE.

Vintage Edition 1906 design & effektivitet

Bæredygtig og nostalgisk flair

Fuld kreativitet og effektivitet

Den tid er forbi, hvor retropærer var energislugende blikfang og værdsat for deres nostalgiske stemning, men ikke for deres miljøvenlighed. OSRAM Edition 1906-serien af vintage-LED-pærer og -armaturer kombinerer tidligere tiders retrolook med nutidens teknologi.

Edition 1906-glas- og messingpærer fås i en række elegante design. Det avancerede glødetrådsdesign giver dit hjem en unik og antik glød. Men det er ikke deres eneste fortrin – de sætter også fokus på bæredygtighed. De bruger op til 80 % mindre elektricitet, de holder op til fem gange længere end almindelige glødetrådspærer og lyser i op til 25.000 timer. Og du kan nu vinke farvel til kviksølv og andre farlige stoffer. Disse LED-vidundere er godt nyt for din pengepung og for miljøet. Hvem har sagt, at man ikke kan få det hele?

Lys dig på vej!

Så du har besluttet dig for et rigtigt retrolook? Og du er helt oppe at køre over at skulle sætte dine nye OSRAM Edition 1906-retropærer i?

Det er svært ikke at blive begejstret, når man ser, hvordan Edition 1906-pærerne giver en umiskendelig bysmart charme i ethvert rum – ved at kombinere sofistikeret industrielt design med retrominimalistisk sans. Men så daler humøret igen, når du indser, at rummet bare ikke rigtig er helt perfekt til det. Kontakten er for langt fra det, du gerne vil belyse. Og du vil ikke designe rummet omkring lyskilderne – du vil gerne have, at lyskilderne følger rummet!

Som Edition 1906-designer Gregor Faubel siger: "Alle kender problemet: Du vil have armaturet et bestemt sted – men kontakten sidder et andet sted. Du kan enten ty til en eksperimenterende hjemmelavet konstruktion. Eller du kan bare anskaffe dig en Edition 1906 PenduLum."

Edition 1906 PenduLum kaster nyt lys over kabling – og forvandler det fra et middel til at nå målet til et mål i sig selv. Edition 1906 PenduLum-lyskilden leveres med en fatning af aluminium i satinfinish, som hænger fra et langt, stofbeklædt kabel. Der medfølger to aluminiumsringe og en stålwire, der løber fra enhver kontakt eller vægring til en loftsring direkte over det område, du vil belyse.

Dette fantastisk enkle, men stærke industrielle designudtryk giver dig mulighed for at anbringe lyskilden lige der, hvor du har brug for den – og give dit omhyggeligt indrettede rum det perfekte modernistiske præg.