Vintage Edition 1906-lyskilder

Vintage Edition 1906-lyskilder

Dekorative former, retrostil, godt lys og effektiv teknologi

Edition 1906 sætter også fokus på bæredygtighed. Samtidig med et omtrentligt 80% mindre el forbrug, er holdbarheden på moderne LED lyskilder op til fem gange længere end konventionelle glødendepærer og fortsætter med at lyse i op til 25.000 timer.

LED lyskilder

Super energieffektiv med den nyeste, stilfulde filamentteknologi

Edition 1906 Classic A og P

Vintage Edition 1906 LED Classic A

Klassisk charme: Vores lyskilder er det intelligente valg til hjemmet med deres energibesparelsespotentiale, deres elegante og unikke retrodesign og deres varme, gule lys. De skiller sig virkelig ud i minimalistiske armaturer, men komplementerer naturligt enhver form for belysningsdesign. Denne tidløse klassiker fås i flere watt-variationer og i en aflang P-form, der giver en gammel favorit et twist.

Vintage Edition 1906 LED Edison

Effektiv elegance: De gyldne Edison-LED-lyskilder stråler med et spændende, klassisk glødetrådsdesign og enestående energieffektivitet – typisk LED. Endnu en grund til straks at serieforbinde Edison-lyskilderne. Uanset om din stil er ren elegance eller bohemeinspireret, vil disse lyskilder give stemningen et løft og komplementere dine designvalg fuldt ud. Edison leveres i en version, der kan dæmpes, og en, der ikke kan. Den ekstravagante version med spiralglødetråd giver et yderligere, stærkt stilelement til dine belysningsarmaturer.

Vintage Edition 1906 LED Edison

Vintage Edition 1906 LED Globe

Vintage Edition 1906 LED Globe

Retro, der giver en følelse af velvære: Med deres gyldne design giver Edition 1906 Globe-LED-lyskilderne en varm stemningsbelysning kombineret med energieffektivitet. Målet her er at fremhæve en stemning og skabe en hyggelig belysning. The Globe fås i forskellige versioner, og den ene kan dæmpes. Den ekstravagante version med spiralglødetråd giver et yderligere, stærkt stilelement til dine belysningsarmaturer. Til den sande retroentusiast findes endda en diskoversion i 70'er-stil med sort spejlfinish.

Vintage Edition 1906 LED Classic B

Stilfuldt tilbehør: Disse sofistikerede pærer, der er inspireret af stearinlys, giver et løft til lysekroner og andre armaturer. De tre faconvariationer "bent tip", "torpedo" og "twisted" er de perfekte ledsagere til dine flotteste belysningsfeatures. Edison-glødetråden i retrostil giver dig gammeldags charme kombineret med moderne teknologi. De elegante former fungerer godt sammen med retroapparater og -møbler, men kan også tilføre en bohemeindretning et diskret twist.

Vintage 1906 LED Classic B

Vintage Edition 1906 LED Tubular

Vintage Edition 1906 LED Tubular

Lige ud ad landevejen: Tubular-retropæren er det oplagte valg, hvis du er til klare, lige former. Retrodesign møder den nyeste teknologi og beviser, at LED-lyskilder kan give dit hjem en varm og stilfuld belysning, samtidig med at du sparer mange penge på energiomkostninger. Denne lyskilde fås i tre versioner, og den ene kan dæmpes.

Vintage Edition 1906 LED Oval

En anelse ægcentrisk: Vores Oval-lyskilde leverer de LED-specifikke tekniske fordele, du forventer og sætter pris på – lang levetid og uovertruffen energieffektivitet. Moderne teknologi, retrodesign og en form, der er tilstrækkeligt anderledes til at skabe blikfang – det er Vintage 1906 LED Oval. Uanset om du vælger et minimalistisk armatur eller sætter lampen sammen med et dristigt design, klarer Oval udfordringen.

Vintage Edition 1906 LED Oval

Vintage Edition 1906 LED Big Grape

Vintage Edition 1906 LED Big Grape

Konvekst blikfang: Den kraftige Big Grape er flagskibet i Vintage Edition 1906-serien – et slående eksempel på, hvordan produktserien hylder tidløse former i industrielt design. Denne ekstremt store pære ved, hvordan man gør sig bemærket, og giver dig moderne LED-teknologis lange levetid og energibesparelser kombineret med ren retrostil.

Vintage Edition 1906 LED Diamant og Pinecone

Luksuriøs ekstravagance: Disse to lyskilders usædvanlige form tilfører din indretning en særlig aura. Pinecone- og Diamond-designet er for smukt til at blive gemt væk og fortjener at få fuldt fokus. Lyskilderne ser måske nok luksusprægede ud, men de får ikke elregningen til at stryge i vejret – en fremragende kombination af LED- energieffektivitet og lækkert design.

Vintage Edition 1906 LED Diamant og Pinecone

Vintage Edition 1906 LED Mushroom, Star, Heart

Vintage Edition 1906 LED Mushroom, Star, Heart

Oplagt til sjov, men effektive: Er du på udkig efter det helt rigtige lys til den romantiske middag? Mangler du lidt krydderi til juledagene? Planlægger du en hyggelig efterårsfest for familie og venner? Er du glad for finurlig belysning hele året rundt? Vælg en hjerte-, stjerne- eller svampeform for at få belysning med leg i hverdagen eller bare til de særlige lejligheder. Vores pærer med specialform giver de samme energibesparelser som de almindelige former, samtidig med at du får et helt nyt afløb for dine kreative indretningsevner.

Halogen lyskilder

Sofistikeret topteknologi, altid dæmpbar og med en smuk lysfarve

Vintage 1906 Halogen Oval

Vintage 1906 Halogen Oval

Nyanceret stil icon: en halogen lampe med charmerende retro kurver som sikrer den rette lysstemning til enhver situation, takket være perfekt dæmpning og brugertilpasset kvalitet.

 • Effekt: 20 watt
 • Lysstrøm: 235 lumen
 • Farvetemperatur: varm hvid (2700 Kelvin)
 • Finish: Klar
 • farvegengivelse (Ra): 100
 • Bundfarve: messing
 • Dæmpbar

Vintage 1906 Halogen Globe

Konveks blikfang: Den kraftfulde halogen globe er flagskibet i Vintage Edtion 1906 - et slående eksempel på hvorledes produktlinjen hylder tidsløse former Effekt: 20 watt

 • Lysstrøm: 235 lumen
 • Farvetemperatur: varm hvid (2700 Kelvin)
 • Finish: klar
 • Farvegengivelse (Ra): 100
 • Bundfarve: messing
 • Dæmpbar
Vintage 1906 Halogen Globe

Vintage 1906 Halogen Tubular

Vintage 1906 Halogen Tubular

Retro-røret: Som alle halogenlamper i Vintage Edition 1906 kombinerer disse autentiske lamper vintage stil med fejlfri farvegengivelse og den glans, du forventer af halogen.

 • Effekt: 20 watt
 • Lysstrøm: 235 lumen
 • Farvetemperatur: varm hvid (2700 Kelvin)
 • Finish: klare
 • Farvegengivelse (Ra): 100
 • Bundfarve: messing
 • Dæmpbar